4 14
1-8 pers. 35 min. 0 kr.

    Ingredienser:
    200 g mel (100 g kan erstattes med rugmel)

    1 1/4 dl olie

    2 dl vand

    50 g havregryn
    100 g græskerkerner
    50 g hørfrø
    70 g solsikkekerner
    100 g sesamfrø

    1 tsk. bagepulver
    1½ tsk. salt

    pynt: groft salt og frø efter eget valg ( jeg plejer at bruge sesamfrø)
Fremgangsmåde:

bland alle ingredienser sammen til en fast (lidt klistret) dej.

fordel dejen på 2 bradepander med bagepapir.

glat dejen ud til en tykkelse på ca. 4 mm (det letteste er at bruge en dejskraber)

skær dejen ud i firkenter.

bagetid: ca. 25 min i en forvarmet ovn på 200 grader (varmluft 180 grader)

du ved de er færdige, når hele fladen kan løftes op med en stegepind.