Nemme, hurtige og billige opskrifter til din samling.

Hvis du kender følelsen af altid at få det samme at spise uge efter uge så prøv nogle nye opskrifter. Der er en hel verden af opskrifter derude, nogle er bedre end andre. Her får du ikke kun opskrifter, du får også erfaringer, alle opskrifter er afprøvet og smagstestet af andre familier, husmødre og studerende og nu har du også mulighed for at afprøve dem. Det er så nemt at få fingrene i noget take-away på vej hjem, men maden smager bare bedre når man laver den selv. Du ved præcis, hvad der er i din mad når du selv har lavet den og mange af opskrifterne kan ganges op og laves i store portioner så du også har mad i fryseren til de dage, hvor du bare ikke orker det.

Køkkentjansen skal være sjov.

At skulle lave varm aftensmad til sig selv hver dag kan godt gå hen og blive lidt trættende, og for mange unge kan det være, at der i budgettet ikke er penge nok til at få varm og lækker mad hver dag. Her kan du finde billige opskrifter, du bliver mæt af og som samtidig smager godt. Du kan finde opskrifter på alt lige fra forretter til drinks, så der er altså mange penge at spare, hvis man handler ind efter opskrifterne man bruger. Det er ikke altid nemt at blive klog på, hvad man skal bruge ingredienserne til når man har købt ind, taget forklædet på og skal i gang med at lave mad eller snacks, med disse nemme opskrifter er problemet løst. Når du laver mad efter nemme opskrifter bliver hvert måltid en succesoplevelse, det bliver sjovt for dig at være i køkkenet når du ikke hver dag er tvangsindlagt flere timer bag kødgryderne og du kan sagtens have vennerne på besøg til aftensmad og stadig være til stede sammen med dem, når du ikke skal fokusere al din koncentration mod madlavningen.

Hurtige opskrifter giver dig mere tid mellem hænderne.

Hvis du skal ud om aftenen eller skal bruge din tid til læsning, eller du bare har lyst til en rigtig afslapningsdag så prøv nogle af de hurtige opskrifter. Det behøver ikke tage mere end 10-30 minutter fra du går i gang til maden er færdig. Du kan nemt, hurtigt og billigt få god mad hver dag, det giver dig ikke kun luft i budgettet til andre ting, men også plus på overskudskontoen. Med hurtige opskrifter i din private kogebog bliver der tid til alt det, du gerne vil lave enten alene, sammen med dine venner og din familie, eller i forbindelse med dit studie.