Sorter efter:

Små kolde

4/5 3 min 0 bestemmer

Cuba

4/5 1 0 1

Brandbil

4/5 1 0 1

Vodka ala Hindbær

4/5 2 0 1

Skumbanan

4/5 1 0 1

After Eight

4/5 1 0 1

Gin'O'Cide

4/5 2 minutter 86 1

Isbjørn

4/5 1 0 1

Fattigrøvs sangria

4/5 5 minutter 5 10

Hyldeblomst Cider

4/5 5 10 - 10

Koko dream

4/5 ? 0 ?

Filur

4/5 0 0 ?

Strawberry daiquiri

4/5 ca. 5 minu 0 2

Is shots (easy)

4/5 1 0 1

Hjemmelavet te

4/5 4 5 1

Vodka deluxe

4/5 I minutter 0 ?

Billig udgave af Labre larve

4/5 I minutter 0 ?

æbledrik med alkohol

3/5 2 35 10

Billige drinks - Lette opskrifter

Billige drinks som også er lette at lave til enhver festlig lejlighed, er nogle af de bedste opskrifter man kan finde, når man potentielt også bliver beruset i løbet af aftenen. Vi har derfor en masse nye billige drinks opskrifter som er oplagt til dette. Nemme drinks kræver ofte ikke særligt mange ingredienser hvilket også gør at det bliver billige drinks som også er nemme at lave. 

Nemme drinks til de sene timer.

Hvis du sidder og hygger med vennerne, kan det kun blive hyggeligere hvis man tilføjer lidt alkohol, det løfter humøret, samtidig kan man gøre det lidt sjovere hvis gæsterne får lov at blande deres drinks selv. Her finder du opskrifter på mange af de drinks man ellers skal gå i byen og betale dyre domme for at få – nu kan du lave dem selv. Nemme drinks som enhver kan lave derhjemme til fest og hyggelige stunder. 

Du kan blive festens midtpunkt, drinks-mesteren.

Opskrifterne er på super nemme drinks, og hvis du er lærenem kan du hurtigt blive festens midtpunkt. Du kan være det sjove indslag, der tager imod bestillinger fra dine gæster og kan lave lidt sjov ud af bartenderrollen. Det tager ikke lang tid at lave hurtige drinks og det kræver ikke andet end lidt isterninger og et cl-målebæger, måske en shaker hvis du skal være rigtig smart. Hvis du eller dine gæster ikke er til alkohol, så kan mange af drinksene også blandes uden alkohol så man stadig får de forskellige farvespil i glassene.

Du sparer mere ved at lave billige drinks hjemme.

Vi har nok alle stået i baren en fredag eller lørdag aften og talt småpengene i lommerne for at se, om der lige er råd til en drink mere eller om man bare skal have en ’cola on the rocks’. Hvis du fester med dine venner hjemme før I tager i byen kan du spare en del og måske endda have penge på lommen til en taxa når du skal hjem. Hvis du køber en drink i byen koster den typisk mellem 40-50 kr. måske endda mere for ét glas. Hvis du selv køber ind til at lave billige drinks derhjemme kan du være heldig, hvis flaskerne er på tilbud, kun at skulle slippe en lille hundredekrone seddel. Hvis vi så tager et lille regnestykke så kan du altså få omkring 35 drinks på én flaske for omkring hundrede kroner, der skal selvfølgelig også købes lidt andre ting for at blande drinks, men du kan alligevel få meget mere for pengene ved at blande dine drinks selv.