4 18
2-3 pers. 15 min. 0 kr.

    Ingredienser:
    3 bananer (gerne en anelse overmodne)

    2 æg

    Lidt mel til at skabe konsistens

    Smør til stegning
Fremgangsmåde:

1. Mos bananerne med en gaffel i en røreskål.

2. Pisk bananerne med en håndmixer så konsistensen bliver ensartet.

3. Tilsæt æg og pisk sammen

4. Tilsæt passende mængde mel, så dejen akkurat hænger sammen (som en pandekagedej)

5. Smelt smøret på panden og hæld klatter af dejen på. Vend minipandekagerne og tag
dem af, når de er gyldenbrune.

6. Kan spises med alt fra marmelade over blåbær til sirup og flormelis.

Pandekagerne er naturligt søde, og kan med fordel spises i stedet for slik og andre
søde sager. Obevares i køleskabet efter tilberedning og kan varmes i ovn, men er
bedst friske.

God appetit!