4 15
2-3 pers. 20 min min. 50 kr.

    Ingredienser:
    2 stk. kyllingefileter
    1 dåse kokosmælk
    lidt peberfrugt
    bambusskud
    sød chilisauce
    asiatiske nudler(æggenudler)
    salt
    bouillonterning (grøntsags eller kylling)
Fremgangsmåde:

Du skærer kyllingen i strimler eller terninger og steger dem i en wok med noget olie(der kan nok godt også bruges en gryde). Derefter putter du kokosmælk, bambusskud, peberfrugt(skåret i strimler eller tern), sød chilisauce og bouillonterning i og lidt vand. Det skal lige koges op engang. Samtidig med det koger du nudlerne efter opskrift på pakken, når de er kogte og du har hældt vand fra putter du dem i wok gryden og blander det hele. Det kan smages til med salt, chili eller andet krydderi. Man bestemmer selv hvor meget sød chilisauce man vil putte i - alt efter smagen.