4 11
2 pers. 45 min. 12 kr.

    Ingredienser:
    1 pakke bacon
    6 kartofler
    6 gulerødder
    1 løg
    hvidløg efter ønske
    vand + boullion
    1 dåse hakkede tomater
    krydderier efter ønske
Fremgangsmåde:

Bacon skæres i små stykker og steges i en gryde. Når det er færdigt, fjernes baconfedtet og det svitsede bacon lægges på et stykke køkkenrulle.
Grøntsagerne snittes og steges i en gryde med lidt olie og krydderier, i et par minutter. Vand og boullion hældes over grøntsagerne til alt er tildækket. Tomaterne hældes i, og det hele skal simre indtil kartoflerne er kogte. Bacon stykkerne koger sammen med i de sidste minutter.

Med brød til er det en god hovedret.

P.s. Jeg laver den sjældent helt efter opskriften, men mere efter "tøm køleskabet" princippet ;-)