4 11
1-2 pers. pers. 10 min. min. 10 kr.

    Ingredienser:
    - Spaghetti eller pasta af anden art
    - hakkede tomater 1 dåse
    - løg
    - evt. hvidløg
    - evt. frisk basilikum
    - evt. andre grønsager
    - salt
    - peber
    - basilikum krydderi
    - chili krydderi
    ellers brug lige de krydderier som er på krydderihylden.
Fremgangsmåde:

1) Pasta sættes over i 10-12 min.
2) imens pastaen koger hakkes løg, hvidløg og andre grønsager du lige har liggende.
3) når disse er hakkede svitses de hurtigt på panden. Du bliver ved med at svitse indtil lige før løgene tager farve.
4) En dåse hakkede tomater hældes ud over grønsagerne. Der skal være fuld varme på.
5) så krydre du sovseblandingen med de krydderier du har liggende, og vandet hældes fra pastaen - Og så er der mad.

Bonus: Hvis du evt. har lidt bacon liggende kan du stege det på panden inden løgene ligges på.