Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Hæld en lille smule olie i en stor gryde. Svits hvidløgene og put kødet i og brun
det. Krydder kødet meget (mere end du normalt ville), Held de hakket tomater i. Put
5 "kugler" spinat i, løg og alle grøntsagerne i. Varm det godt op. Når alt er
varmt puttes der ca. en kvart-halv liter mælk i (det skal være meget \"vandet\") Lad
det stå og simre.
Hvidsovs:
Smelt smøren i en gryde, put mel i og rør godt rundt, mens du stille og roligt
putter mælk i. Det skal blive en sovs (tyk). Når den har den rigtige tykkelse puttes
hvidløggene i.
Nå puttes det i et ildfastfald.
Først lidt af kødsovsen (så bunden er tyndt dækket) og her efter lidt hvidsovs. Så
lasagnepladerne som skal dække det hele. Også kødsovs igen ...
Der skal være mindst 4 lag plader (gerne flere).
Det øverste lag skal være kødsovs og her skal der helst ikke stikke lasagneplader
frem. Så puttes der et tyndt lag rasp aller øverst.
Lasagnen puttes i ovnen i 30 min og tages ud og køler 10 min også kan der guffes !!! :)