4 11
4 pers. 25 min. 0 kr.

    Ingredienser:
    • 4 dl. ris
    • 2 spsk. olie
    • 1 løg
    • 1 rød peberfrugt
    • 1 grøn peberfrugt
    • 2 porrer
    • 1/2 bdt. broccoli
    • 1 spsk. mørk balsamicoeddike
    • 400 g rejer
    • 2 tsk. god karry
    • salt og peber
Fremgangsmåde:

Risene sættes over at koge som anvist på pakken. løg og peberfrugter skæres ud i små tern og porrerne skæres ud i ringe. Broccolien skæres ud i små buketter. Olien opvarmes på en stor sautépande eller I en wok, hvorefter løg, peberfrugter og porrer sættes over.

Når disse ingredienser begynder at stege tilsættes broccoli og balsamicoeddike. Efter et minuts tid tilsættes rejerne og dette simrer ved jævn varme i et par minutter. Herefter tilsættes de forkogte ris, sammen med karry, salt og peber.