4 10
4 pers. 30 min. 45 kr.

    Ingredienser:
    500 g hakket oksekød
    ½ hvidkål eller ½ spidskål
    2 peberfrugter
    1 løg
    1 porre
    1½ dl ris
    God karry
    Olie til stegning
Fremgangsmåde:

Velsmagende, billig og meget sund ret!

Kog ris efter anvisningen på pakken.

Snit kål, skær peberfrugter og løg i større tern og porre i ringe.

Brænd karryen af i olie i bunden af en stor gryde og tilsæt oksefars. Brun kødet. Tilsæt kål, peberfrugter, løg og porre og svits til grøntsagerne er møre. Tilsæt ris og lad dem stege med i et par minutter.
Smag til med salt, peber og karry.

Serveres med groft brød. Er god at fryse ned i mindre portioner.

Tilsæt evt. flere/andre grøntsager, alt efter smag.