4 18
4 pers. 30 min min. 0 kr.

    Ingredienser:
    1 stort løg el. 2 små'

    2 fed hvidløg

    1 pose frosen spinat

    1 pakke pikant smøreost (må gerne være den billige slags)

    lidt madlavningsfløde el. mælk

    salt

    4 stk kyllinge filet

    pasta (gerne frisk)

Fremgangsmåde:

kyllingen brunes på en pande, derefter skæres den næsten helt over på langt og et lag smøreost (ca. 1/3 af pakken) fordeles på de 4 kyllinge stykker.

Løgene svitses i en gryde, spinat kommes i og hvidløg, når spinaten er tøet op puttes resten af pikant smøreosten i og der tilsættes lidt fløde eller mælk, smages til med salt.

Derefter puttes spinatblandingen i et fad og kyllinge fileterne puttes oven på og det hele stilles i ovnen i ca. 20 -25 min (forvarm ovnen til 200 grader).

Mens kylling og spinat er i ovenen koges pasta!

- Nem og lækker ret! Velbekomme!