4 12
1 pers. 15-20min min. 55 kr.

    Ingredienser:
    2 små forårsløg
    1/2 rød peber
    1/2 rød løg
    1/4 gulderrød
    120g kylling bryst
    1 pakke minute noodles - med kylling smag
    lidt oliven olie til panden


    for lidt ekstra smag kom 1 1/2 spsk. sur sød sovs oven på retten.


    Jeg købte f.eks. en held bunde forårsløg, en pose gulderøder osv...
    Så jeg kan bruge grønsagerne til andre retter eller til at lave en større potion etc.
Fremgangsmåde:

Snit grønsagerne groft.
Skær kyllinge brysterne i små strimler.

Følg opskriften for noodlerne på pakken.

Tænd for en wok eller en alm. pande og hæld lidt oliven olie i.
Begynd at brune kyllingen til de er blevet lidt brune.
Kom herefter gulderrøderne i.

Glem ikke at rør rundt!

Når noodlerne er færdige så hæld det op i panden/wokken, vandet fra noodlerne må meget gerne bruges for at lave en mere suppe agtig ret.

Tilsidst kommer man resten af grønsagerne op i, rør rundt lidt til det hele bliver varmt.

Hæld det hele op i en flot skål og se om du kan spise det med spise pinde. ;-)