4 12
2 pers. 1 1/2 time min. 20 kr.

    Ingredienser:
    Pizzadej
    25 g. Gær
    2 dl. vand
    1 tsk salt
    1 spsk. olie

    Fyld
    500 g kogte kartofler
    1 stk frisk mozarella
    Parmasan
    Rosmarin
    Salt
    Peber
Fremgangsmåde:

Pizzadej:
Opløs gæren i vandet, tilsæt salt og olie, derfter mel og ælt til en glat dej. Hæv ved stuetemperatur i ca. 1 time.

Fyld:
Skræl og kog kartofler, køles derefter af og skæres i skiver. Mozarellaen skæres ligeså i skiver.

Dejen rulles ud på bagepapir svarend til en stor bageplade, prik huller i dejen med gaffel for at undgå at den hæver for meget i ovnen. Dejen forbages i 5-10 min på varm bageplade i 200 grader varm ovn, tages derefter ud hvorefter kartofler og mozarella fordeles over pizzaen, revet parmasan efterfølgende og til sidst krydder med krydderierne og evt. lidt olivenolie. Bages færdig i til dejen er sprød og osten er sprød.

Bon Appetite´!