4 12
3-4 pers. Ca. 1 time min. 12 kr.

    Ingredienser:
    2 spsk. olie
    2-3 Kyllingefileter
    2-3 løg
    ca. 2 l. hønsebouillon
    2-3 spsk. Karry
    1-2 tsk. Paprika
    1 dl. ris.
    Ca. 1 dl. Madlavningsfløde
    Evt. 1 rød peberfrugt i tern og 2-3 æbler i små tern.
    Salt og peber
Fremgangsmåde:

Kyllingefilet og løg skæres i tern og svitses i olien.
Når kyllingen har fået stegeskorpe drysses karry og paprika i og steger med et kort minut.
Derefter hældes bouillonen på og det hele koger i min. en time under låg.
Hvis man vælger at bruge rød peberfrugt og æbler, skal de i sammen med bouillonen.
Tilsidst tilsættes madlavningsfløden og de kogte ris.

Ps. Hvis man vil gemme resten til dagen efter, skal risene ikke i suppen, men puttes bare direkte i skålen.

Suppen er god til gæster også.

Prisen er ikke medregnet krydderierne.