Karrykylling i kokosmælk
Tak til Manja for billedet.
4 30
2 pers. 25 min. 15 kr.

    Ingredienser:
    1 kyllingebryst
    1 stor gulerod
    3 spsk. olie
    3 fed hvidløg
    3 tsk. karrypulver, stærk
    1 stor dåse eller 2 små dåser kokosmælk
    lidt chilipulver
    salt
    2 dl. ris
    Evt. ananas i dåse (som tilbehør)
Fremgangsmåde:

Start med at sætte risen over.
Hæld 2 dl ris med ca. 4 dl vand. Lad KOGE 12 min. sluk derefter og lad stå yderligere 12 min.
Skær kyllingen i stykker. Riv hvidløg fint på rivejern. Hæld olie i pande, svits hurtigt hvidløg sammen med karry, derefter kylling. Riv guleroden groft og rør sammen med kylling. Tilsæt kokosmælk. Smag til med chili og salt og lad koge 5 min.
Server med ris og ananas - velbekomme!

Luksustip: I stedet for karrypulver kan der anvendes rød karrypasta, dyrere, men holder længe i køleskab. Giver en dybere og mere krydret smag.