4 19
2 pers. 20 min. 0 kr.

    Ingredienser:
    300 g Pasta
    1 hakket Løg
    1 hakket Hvidløg
    1 pk Bacon i tern
    2 Pølser
    Ketchup
    Salt
    Peber
Fremgangsmåde:

Du starter med at sætte pasta vandet til at koge
Derefter hak pølserne, løget og hvidløget.
Når vandet koget, hæld pastaen i.
Så snart pastaen er hældt i det kogende vand, steges bacon på en pande.
Når baconet er mellemstegt tilsættes de 2 hakkede pølser, det hakkede løg og hvidløget.
Når løget og hvidløget er brunet, bør det ca. passe med at pastaen er klar, hvorefter vandet hældes fra og pastaen skal på panden. Til dette tilsættes der straks en rigtig god omgang ketchup, så meget så al pastaen har en god snert af rød farve (omkring 3 gode sprøjt ketchup). Tilsæt en smule salt og peber.
Lad det simre ved mellemvarme i 1-2 minutter, og herefter er retten klar til servering (kan twistes ved at drysse en smule oregano og paprika ovenpå efter retten er kommet på tallerken).