svampene renses og hakkes fint. sauter dem i en pande med en smule smør og godt med timian til de er møre. Og sæt dem derefter til afkøling.
rens blomkålen og porren. skær porren i stykker på 3 cm. kog begge dele i en stor gryde med vand.
kyllingebrystet pudses af for fedt og sener og et snit skæres fra den ene ende af brystet til den anden så det laver en lomme i kødet. hullet fyldes med de stegte, afkølede svampe. brystet steges derefter i en pande med olie ved høj varme til det er gennemstegt.
når blomkålen er færdigkogt (når man let kan stikke en kniv i det) hældes vandet fra. porrer stykkerne tages fra og blomkålen moses eller blendes til en fin purre som bliver smagt til med salt pepper, en smule smør og lidt mælk til den har konsistens som en blød og lind kartoffelmos.
læg en stor klat af purreen på en tallerken, spred den let ud. skær kyllingebrystet i nogle halvtykke skiver og anret dem oven på purreen. porrer stykkerne stilles på højkant, med lidt mellemrum ved siden af. dryp evt. et par dråber god olivenolie over porrerne for lidt ekstra pynt.