4 14
5-6 pers. 60 min. 0 kr.

    Ingredienser:
    kalkunbryst ca. 800-900 g.
    1/4 fløde
    en stor bakke champingoner
    70 g soltørrede tomater (evt i olie)
    100 g ristede pinjekerner
    1 bæger fetaost
    1 tsk salt
    1 knivspids peber
    6 fed hvidløg
Fremgangsmåde:

skær kalkunbrystet op så det danner en stor lomme.

bland ingredienserne sammen i en skål og kom det hele inde i kalkunbrystet.

luk kalkunbrystet med en stor kødnål eller bomuldstråd.

steg klumpen i ildfast fad med lidt vand, i ovn (200 grader) til den er gyldenbrun (ca. 40 min. ) skær evt et snit midt i klumpen for at tjekke om kødet er stegt ordenligt.

tag klumpen ud af ovnen og lad den hvile i 5 min.

server evt. med ovnbagte kartolfer.