Stegefedtet puttes i en tykbundet gryde, hvorefter de hele fed hvidløg kommes i og steges - dog uden at blive brune. Derefter hældes boullion i og der krydres med salt, peber og muskat. Suppen skal derefter koges i 15 min. Derefter hældes suppen igennem en si og puttes tilbage i gryden for at blive varm igen. Æggene deles op i hvide og blommer hver for sig. Æggeblommerne piskes i en skål med olivenolie. Rør lidt af suppen i æggene (vigtigt) og hæld æggeblandingen i suppen lidt af gangen - suppen må nu IKKE komme i kog igen.
Brødet skæres i skiver og skal pensles med æggehviderne, putter derefter i ovnen på omkring 200 grader i 5-10 min indtil de er begyndt at blive lidt brune.
Brødet lægges i den dybe tallerken og suppen hældes over og kan drysses med stegte baconstykker
Variation:
Der kan også puttes rodfrugter i suppen som kan puttes i efter suppen er sigtet men før æggeblandingen. Hvis det er friske rodfrugter skal de koges møre i suppen, men man kan også bruge frosne så går det lidt hurtigere.
Svampe og champignoner er også gode i suppen.