4 12
2 pers. 40 min min. 15 kr.

    Ingredienser:
    1 dåse tun i vand
    1 dåse torskerogn
    1 æg
    1 spsk. mel
    1-1,5 spsk mælk (skummet, mini, let, sød)
    1/2 rødløg (eller alm. løg)

    evt. lidt finthakket chili, forårsløs, eller peberfrugt
Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 150 g, varmluft.

Finhak og bland tun og torskerogn, og bland resten af ingredienserne i.

Rør godt rundt, evt. med en håndmixer, således at det hele bliver blandet godt sammen.

Brug en ske og din hånd til at forme frikadellerne i den størrelse der ønskes.

Frikadellerne smides på en bageplade med bagepapir under og bages i ovnen i ca 30 min, eller indtil de er let brune

Serveres med hjemmelavet pommes, grillede grønsager eller hvad man nu lige ønsker. Kan også sagtens bruges som pålæg i en sandwich