1. smid pande over og tænd op ( høj varme )
2. skær kylling ud i firkanter af 2x2 cm
3. snit forårs løg som du vil ( husk rengøring!)
4. nu er panden varm kom lidt olie på og derefter Bacon og kylling når kyllingen er flot og gylden, nu tilsætter du forårs løg nu skal det bare vendes sammen og fløden hældes på
4,1. smid en gryde over med vand og tænd for den
5. når du syntes retten har fået en cremet konsistens ala "Råcreme" så slukker du for den og tager den af varmen
6. nu skynder du dig og få smidt pastaen i det kogende vand i ca 3-4 minutter
7. du kan nu blande retten og pastaen eller server dem seperat
8 Bom!! en ny verden åbner sig i et vælde af sanser og lækkerier for dine smagsløg og for penge pungen ! ( hvis man ønsker det kan der tilsættes grøntsager efter behov denne opskrift er et basis som der kan arbejdes videre på hvis ønsket - det skal siges retten smager bedst med piskefløde men for den beviste vil man også vide der er en del Kcal i ;)