Tag en gryde og hæld groft salt i. Åbn kogeposen med ris og hæld indholdet i gryden.
Skræl og skær kartoflerne i små stykker og put i gryden.
Hæld champignonerne og majsen i gryden inkl. væsken fra glasset/dåsen.
Hæld til sidst nogle frosne grøntsager i gryden. Husk, der skal være plads til vand
Nu skal der hældes vand i gryden. Sørg for at der er nok til at risene kan koge sig større uden at vandet bobler ud af gryden.
Husk selvfølgelig at tænde for komfuret, når du har hældt vand i ;)
Put 2 grøntsagsbouillon terninger i gryden. Smag til med salt, peber og andre krydderier efter behov og smag.
Når risene er kogt færdige skal der ikke være særlig meget væske tilbage i gryden. Resten af væsken fungerer som en slags tynd sovs.
Hældes i dyb tallerken og spises med ske eller gaffel.