4 16
4 pers. 30 min. 10 kr.

    Ingredienser:
    Kyllingebryst 400 g
    Yoghurt Naturel 3 dl
    Indisk spicemix ca 2 tsk
    løg 2 stk
    hvidløg 2-3 fed
    salt
    peber

    ris ca 320g
Fremgangsmåde:

1 løg og hvidløg skæres i mindre stykker og svitses af på panden, det gemmes efterfølgende til siden til senere brug.

kylling skæres i mindre stykker og kommes i en skål, sammen med yoghurt, krydderier og det andet løg. (dette må gerne laves et par timer i forvejen, eller dagen før)

når kyllingen har marineret kommes det i en varm gryde med en smule olie og løg blandningen tilsættes. retten skal nu simre i ca 20 minutter under låg til kyllingen er mør.

serveres med fx. ris, Naan brød eller med grøntsager.

kan pyntes af med friske koriander.