4 21
3 pers. 15 min min. 6 kr.

    Ingredienser:
    1 løg
    1 broccoli
    2 laurbærblade
    9 dl hønseboullion = 2 terninger
    1 spsk. olie
    salt + peber (evt. lidt chili)
    1 pakke bacon i tern
Fremgangsmåde:

1. Svits løgnene i olien i 1 minut i en gryde.
2. Derefter svitses det skårede og rengjorte broccoli sammen med løgene til det tager farve.
3. Kom boullionvandet og laurbærbladene i gryden og lad det koge i 5 min.
4. Tag laurbærbladene op.
5. Det hele kommes i en blender og blendes til der ikke er klumper.
6. Suppen kommes tilbage i gryden og koger færdig i få minutter.
7. Smages til med salt og peber evt. lidt chili
8. I mellemtiden steges bacon på en pande for sig og drysses ovenpå inden servering.