4 18
1 pers. 20 min min. 20 kr.

    Ingredienser:
    1 lille rødløg
    en håndfuld kidneybønner (smager bedst hvis de ikke er fra dåse)
    2 tsk Rød pesto (12 kr for et glas i rema)
    Sorte oliven
    ½ bakke philadephia light
    en sjat mælk
    Fuldkornspasta
    Salt, peber
Fremgangsmåde:

1. Sæt vand over til pastaen
2. Pil og hak rødløget fint
3. Varm en lille pande op med lidt olie
4. Svits rødløget lidt, tilsæt pesto og oliven og lad det varme igennem et par minutter
4. Tilsæt osten og lad det smelte
5. Rør lidt mælk ud, indtil konsistensen er passende
6. Smag til med salt og peber, evt chili, og vend den kogte pasta i. Lad det hele simre et par minutter, og så er der serveret ;-)

Rigtig lækker, billig ret. Der kan steges bacontern og skinkestrimler til og vendes i, hvis man lige kan undvære lidt kød :-)