4 20
4 pers. 75 - 80 min. 15 kr.

    Ingredienser:
    4 store bagekartofler

    Smør

    1 æg

    Salt og peber

    1 fed hvidløg

    Fløde eller mælk

    Lidt paprika

    evt. bacon eller skinke tern
Fremgangsmåde:

Pak kartoflerne ind i alu-folie og lad oversiden være fri.
Bag dem så cirka 1 time ved 200 C.
Tag så kartoflerne ud af ovnen og skæroversiden af cirka 5 mm dybt. Udhul så kartoflerne forsigtigt med en ske og kom indholdet op i en skål.
Tilsæt lidt smør og 1 æg, salt og peber, 1 fed hvidløg samt lidt fløde/mælk.
Rør nu rundt til massen får en cremet kartoffelmos konsistens.
Fyld massen i de udhulede kartofler og drys dem med paprika.
Sæt dem så i ovnen i 15 min ved 200C