Nyd din julemad med din nye julesweater

Julen er en fantastisk tid på året, og der er ingen tvivl om at flere og flere nyder deres julemad oftere og oftere, jo tættere vi rammer ind på juleaften. Men flere juletraditioner er kommet til, hvor det nu er blevet populært at iføre sig en julesweater i hele december måned. Lad os derfor kigge på hvordan man får den perfekte julemiddag.

Juletraditioner med julemad og julesweater

En julesweater var noget som man for få år siden syntes var noget grimt og ikke særligt behageligt at have på, og de var primært kendt som den dårlige gave fra bedsteforældrene i film og tv- serier, eller fra svigermor som var begyndt at strikke. Men idag er det en af de juletraditioner som flere og flere har taget imod og som er blevet en større del af vores traditioner i Danmark. De er endda blevet flottere med tiden, som du eksempelvis kan se på en flot julesweater her hvor der er kommet mange modeller som både er flotte og behagelige at have på. 

Men hvilke andre juletraditioner har vi? 

Julemad med risalamande og mandler

Der er ingen tvivl om at julen ikke er en rigtig jul, uden risalamande og mandler, hvor de fleste af os kender denne tradition, hvor man samles rundt om bordet klar til at finde mandlen i skålen med risalamande. Her er der en større kamp indbyrdes imellem hele familien, hvor det hele handler om at få så meget risalamande som muligt på sin tallerken, for at sikre sig at man forbedre sine chancer mest muligt for at få gaven man vinder, når man finder mandlen. Det er sammen med flæskestegen og anden noget af det vigtigste der er på menuen juleaften, og som man aldrig må komme til at glemme lige præcist d. 24 december.