4 14
2 pers. 45 min min. 50 kr.

    Ingredienser:
    - 5 kartofler
    - 4 gulerødder
    - 1 mellemstort løg
    - Valgfrit grøntsag ca. 100. g (Evt. blomkål, broccoli, rodfrugter, porre, alt hvad man lige har ved hånden)
    - En bakke bacon (alt afhængig af, hvor vild man er med bacon ;-))
    - Salt
    - Peber
    - 1-2 dl. mælk/vand
    - Evt. ½ dl piskefløde el. madlavningsfløde
Fremgangsmåde:

1. Skræl alle grøntsager
2. Skær dem i mindre stykker
3. Lad det koge i ca. 20 min. (Indtil grøntsagerne er møre)
4. Steg al bacon
5. Når grøntsagerne er kogt, så blend det sammen med salt, peber, mælk/vand og evt. fløde.
6. Kom det i en gryde efterfølgende, og opvarm.
7. Drys med bacon

Det gode ved denne ret, er at den er super egnet til at fryse ned, spise over flere dage og så er den god på en kold vinterdag.