4 22
8-10 pers. 30min min. 50 kr.

    Ingredienser:
    1 bakke flødeboller uden kokos (12 stk)
    3 lagkagebunde - kakao
    300 g frosne hindbær
    2-3 spk flormelis
    ½ L piskefløde

    Pynt:
    1 pose Chokoladeflager
Fremgangsmåde:

De frosne hindbær tøs op og moses i en skål med en gaffel. Bland flormelis i og rør til melis'en er opløst.
Pisk fløden ret stift i en anden skål og vend derefter hindbærblandingen i, til en fin hindbærcreme.
Lig den nederste lagkagebund på et fad/tallerken og skær vaffelbunden af seks af flødebollerne og mas dem med håndfladen ned på lagkagebunden.
Herefter spredes ca. 1/3 af hindbærcremen over og imellem flødebollerne og det første lag er færdigt.
Fortsæt på samme måde med det andet lag, men pas på med at mase flødebollerne alt for hårdt, for så mases alt fyldet bare ud af første lag.
Til sidst spredes den sidste del af hindbærcremen ud over hele kagen så det dækker og der drysses med chokoladeflager.
(Chokoladeflagerne kan også drysses imellem lagene, dog skal man lige købe sig en ekstra pose.)