4 12
2-3 pers. 20 min. 30 kr.

    Ingredienser:
    Et glas kartofler*
    Kyllingepølser ell. party-pølser
    1 løg
    1 dåse hk. tomat
    1 dåse tomat pureé
    Ketchup efter smag
    Salt
    Peber
    Lidt olie/smør til svitsning

    *Kan også erstattes med ca. 600g almindelige kartofler, men så forlænges tiden selvfølgelig.
Fremgangsmåde:

Hak løget i lidt rustikke stykker.
Skyl kartoflerne (det fjerner den "vandede" smag)og skær dem derefter i rustikke stykker og gør det samme ved pølserne.
Svits derefter løget i ca. 2 min ved høj varme, derefter tilsætter du pølser og kartofler.
Lad det stege lidt i ca. 5 min under omrøring. Når det begynder at tage lidt farve tilsætter du tomatpureén.
Rør det godt igennem og tilsæt derefter hk. tomat og lidt ketchup og lad det stå i ca. 4-5 min.
Smag til med salt og peber.
Hvis tomatsmagen er lidt kraftig så hæld lidt mælk i.

Lav evt. en salat til og flúte.