4 12
2 pers. 20-30 minu min. 0 kr.

    Ingredienser:
    2 æbler
    4-5 gulerødder
    1 ds kokosmælk light
    karry
    salt&peber
    2 kyllingebryster
    1 peberfrugt

    evt. Cremefraiche til topping, hvis spicy
Fremgangsmåde:

- Skær kylling i tern og steg det mørt i karry, salt og peber efter smag. Skær derefter peberfrugt i tern og steg med kyllingen i nogle få minutter.

- Skær æbler og gulerødder i små stykker og svits dem i en gryde med karry efter smag + salt&peber. Hæld en smule vand ved, 1-2 dl. med en opløst grønsagsboullion, og kog i cirka 10 minutter, til gulerødder og æbler er møre-

- Blend herefter med en stavblender. Hæld kokosmælk ved og kog det hele kort op.

- Hvis man ønsker en spicy karrysuppe kan man tilføje en lille smule hakket chili, hvis man ønsker en sødere karrysuppe tilføjer man flere æbler og mindre gulerod.

- Serveres gerne med en klat creme fraiche, hvis suppen er spicy