4 14
4 pers. 30 min. 0 kr.

    Ingredienser:
    - Lidt over en ½ pose pasta skruer

    - 1-2 pakker bacon (hele skiver)

    - Cashew-nødder

    - 1 pakke cherry-tomater

    - 1-2 røde eller gule pebberfrugter

    - 2 flasker Cremefine

    - 2 pakker serranoskinke

    - Basilikum krydderi (enten tørret eller frisk)

    - 1-2 rødløg

    - Evt. bruchetta-krydderi
Fremgangsmåde:

- Start med at stege de hele skiver bacon hvorefter de skæres i
små/mellemstore stykker.

- Efterfølgende skal cashewnødderne varmes på en pande med olie - pas på de ikke får
for meget!

- Pastaskruerne sættes kogende vand og skal ca. have 15 min.

- Herefter skæres tomaterne, peberfrugterne og rødløgene i mellemstore stykker.
Disse svitses på en forevarmet pande.

- Når grønsagerne er blevet svitset tilføres cremefine, basilikum og
bruchetta-krydderiet.

- Serranoskinken skæres i små stykker og blandes i retten sammen med baconstykkerne.

- Lad det stå og simre lidt så krydderierne får lov til at blive optaget tilpas i
retten.

- Til slut blandes den kogte pasta og sovse/kød-blandingen sammen og voila! En
lækker, lækker pasta-ret.