4 14
1 pers. 8 min. 35 kr.

    Ingredienser:
    Ingredienser:
    - Ekstra jomfru Olivenolie (kvalitet og pris går ofte hånd i hånd)
    - 4 tynde skiver røget bacon
    - 1 fed hvidløg
    - 4-5 stk. svampe
    - Frisk rosmarin
    - Parmesan (revet)
    - 25g smør
    - Salt og Pebber
    - Pasta (helst friskpasta) - kogetid ca 4-6 min.
Fremgangsmåde:

Forberedelse:
Snit hvidløg og svampe i tynde skiver.

- Må meget gerne komme i kogende vand når du vender bacon første gang.

1. steg bacon på begge sider i lidt olivenolie.
2. når de har stegt ca. 1½ min. på hver side svitses hvidløg og rosmarin med
3. efter de har trukket farve og smag vendes svampene i.
4. nu burde pastaen være klar, ellers stop med at stege efter svampene er kommet på panden.
5. Vend pastaen i retten og "fold" parmesanen sammen med smørret indtil det er cremet og lækkert.
6. Velbekomme

Tager ca. samme tid tilberede som det gør at koge pastaen.