4 14
4 pers. min. 40 kr.

    Ingredienser:
    Pandekager:
    4 æg
    200 g. hvedemel
    3.5 dl. sødmælk
    ½ tsk. salt
    smør til stegningen

    Fyld:
    500 g hakket oksekød
    ½ fintstrimlet hvidkål
    5 cm frisk ingefær, fintrevet
    1 tsk. spidskommen
    1 tsk. stødt koriander
    1 spsk. sojasauce
    1 spsk. sød chilisauce

    Tilbehør:
    Ris eller salat
Fremgangsmåde:

Rør ingredienserne til pandekagedejen sammen i en skål. Først røres æg og mel sammen, tilsæt så mælken lidt af gangen, så dejen bliver klumpfri og hvis der er tid til det, så lad den stå i køleskab mindst en halv time.

Brun kødet i en gryde. Tilsæt hvidkål og krydderier og lad det svitse under låg i ca. 10 minutter. Rør engang i mellem, så det ikke brænder på. Smag til med soja og chilisauce.

Kom fyldet på pandekagerne og rul dem sammen.

Serveres med salat eller ris, hvis budgettet er til det.