4 14
8 personer pers. 1/2 time min. 150 kr.

    Ingredienser:
    Fx.
    8 tomater
    8 gulderødder
    2 store løg
    2 dåser tomat purre,
    salt
    peber
    1 liter mælk
    smør til ovnfast fad.
    2 dl vand + 4 theske pulver mel.
    ost
    1 kilo oksekød gerne 18-22%
    lasagne plader. el pasta skruer.
Fremgangsmåde:

tænd ovnen på 200 grader.Sæt 1 pande over med olie til at riste kødet af på, ta' kun så meget kød at det steger på panden, det skal ikke koge. Kom tomat purén med i gryden og brænd den af, det giver mere smag og fremhæver det søde i tomaterne, kom gerne lidt vand i når puren er brændt af og tilsat gulderødder, løg og tomater i tern. smag til med salt og peber, efterhånden som kødet er blevet ristet af, og har fået en flot gylden farve tilsættes dette i gryden. når dette er færdigt tages det af varmen og der sættes en gryde over til bechamelen, kom mælk i gryden med salt og peber, lav en opbagning med vand og mel, og pisk den op imens den koger så den bliver tyk. smag til med salt og peber.

Læg den sammen, gerne med mange lag af lasagne plader. det her er en meget billig ret og kan fryses, husk jo mere fyld du kommer i jo billigere bliver den. man kan evt tilsætte en dåse hakkede tomater.
Kan fryses! og holder sig i fryseren ca. 3 mdr.