4 15
2-3 pers. 45 min min. 30 kr.

    Ingredienser:
    Det her er en opskrift du skal tage meget efter din egen smag som jeg plejer og lave den:

    3 Kyllingebryster.
    1 pakke Parma/Serrano skinke.
    5-6 medium eller store kartofler.
    1 Porre.
    2 gulerødder.
    1 gul og rød peber.
    ½ L piskefløde.
    1-2 fed hvidløg.
    Evt. drys lidt revet parmesanost ud over de sidste 5 minutter i ovnen.
Fremgangsmåde:

Skær kartofler i skiver og resten af grøntsagerne i stykker som der behager dig. krydr med salt og peber.
vikl parma eller serrano skinken rundt om kyllingebrystet, det plejer og passe med to skiver pr bryst.
hæld fløden over grøntsagerne og læg kyllingebrystet oven på. det kan variere eftersom hvor mange grøntsager du har og hvor store skiver du bruger. Kyllingebrystet skal passe med det skal nogenlunde have 35 min i ovnen.
og det er faktisk det,

du kan lave mange spændene tiltag til retten, for eksempel har jeg prøvet flere gange med succes og skære kyllingebrystet op og lave noget krydret ost, hvis du bruger en buko naturel og så ellers bare blander i som det passer dig. F eks. hvidløg, lidt purløg, lidt citron peber, et lille skvæt citron saft.
læg det ind i kyllingebrystet og vikle parmaskinken rundt om som du ellers ville have gjort.

det var nogenlunde det, super nemt og passer sig selv når alt er forberedt.
Velbekommen :)