4 18
4 pers. 30 min. 0 kr.

    Ingredienser:
    1300 g hvidkål

    1 løg

    500 g hakket svine/oksekød

    1 spsk. olie

    Ca. 3 tsk. stærk karry

    1 dl vand

    2 dl ærter (frosne)

    Salt/peber
Fremgangsmåde:

Hak hvidkålen i fine stykker.

Hak løget fint og svits i en stor gryde med 1 spsk. olie. Tilsæt karry og svits
hurtigt.

Tilsæt hakket kød og brun det i gryden.

Tilsæt hvidkål, ærter og vand og kog under låg ved middel varme i ca. 20 min. (Til
kålen er mør)

Smag til med salt og peber (evt. mere karry for stærkere smag)



Andre grøntsager kan tilsættes retten f.eks majs eller kogte kartofler fra dagen før.

Retten er billig, mættende og smager ikke af kål. Hvis du kan lide karry, så slår
den ikke fejl.

Retten kan nedfryses og kan også laves som vegetarret (tilsæt flere grøntsager og
undlad selvfølgelig kød)