4 16
4 pers. 60 min. min. 15 kr.

    Ingredienser:
    30 gr. smør
    3 spskf. olie
    2 løg
    2 fed hvidløg
    1 dessertske karry
    300 gr. hakket oksekød
    2 dl. vand
    1½ dl. parboiled ris
    ½ hvidkålshoved
    1 porre
    2 gulerødder
    Salt
    Peber
Fremgangsmåde:

30 gram smør
3 spiseskefulde olie

- varmes i stegegryde, tilsæt 2 udskivede løg – 2 snittede fed hvidløg og, når de er let gyldne, 1 dessertske god karry. Når karryen er brændt af, irøres 300 gram hakket oksekød, som blandes godt med løgene. Tilsæt 2 dl. Vand og 1½ dl. Parboiled (løse ris) ris, 2 theskefulde salt, peber, samt følgende grøntsager:

ca. ½ snittet hvidkålshoved, 1 porre skåret i ringe, 2 groft revne gulerødder. Læg låg på og lad retten småsnurre ca. 20 minutter under låg. Hertil lun flütes.
Lav evt. dobbeltportion og frys ned, så bruger man også hele kålhovedet.