Karoline bøffer
4 16
4 pers. 45 min. 0 kr.

    Ingredienser:
    750 g Hakket oksekød
    1 Æg
    2 spsk Rasp
    1 tsk groft Salt
    1/4 tsk Sellerisalt
    1 knust fed Hvidløg
    60 g Smør
    2 dl Piskefløde
    12 skiver mild Ost
    5 Tomater
Fremgangsmåde:

Det hakkede oksekød æltes med æg, rasp, salt, peber og hvidløg. Kødet formes til hakkebøffer, der brunes og gennemsteges på en pande, 5 min. på hver side ca.

Bøfferne lægges i et ovnfast fad, og panden koges af med piskefløde, som derefter hældes ved bøfferne. Hver bøf dækkes med en skive ost, og herover lægges en halv tomat på bøffen.
Igennem tomat, ost og bøf sættes en tandstik, så det holdes fast.
Lige før bøfferne skal serveres, sættes fadet i ovnen, til osten er smeltet og let gylden.