4 18
2 pers. 45 min. 0 kr.

    Ingredienser:
    300 g Pasta
    2 Løg
    1 spk. Mel
    1 ds Hakket tomat
    200 g Skinke i tern
    100 g Baconskiver
    100 g revet Ost
    Salt
    Peber
    Paprika
Fremgangsmåde:

1. Kog pastaen ca. 1 min. kortere end angivet på pakken, og hæld spaghettien i et smurt ovnfast fad.

2. Svits de grofthakkede løg i lidt smør over svag varme, drys mel over og spæd med hakkede tomater. Rør godt og lad saucen småkoge 5 min. Smag til med krydderier.

3. Vend skinketernene i saucen, hæld saucen over spaghettien og drys med revet ost. Skær baconskiver i strimler og fordel dem over retten. Sæt fadet i oven ved 200 grader i ca. 15 min, eller til osten er gyldenbrun.