4 14
Det kommer pers. 60 min. 0 kr.

    Ingredienser:
    150 g Hvedemel
    1 tsk. Bagepulver
    1 tsk. Natron
    2 tsk. Vaniljesukker
    50 g. sukker
    1½ dl. Mælk
    2. Spsk. cremefraiche
    1. Spsk. Flødeost
    ½ dl. Sirup
    2 æg
    40 g. pekannødder
    50 g. farin
    50 g. smør
    100 g. mørk chokolade
    50 g. lys chokolade
Fremgangsmåde:

Smelt smør, farin og mørk chokolade i en gryde over svag varme. Bland alle tørre ingredienser sammen i en skål. Hak den lyse chokolade og bland det med den tørre blanding sammen med mælk, æg, sirup, cremefraiche, flødeost og pekannødder. Lad smør blandingen køle lidt af og bland den derefter i skålen. Hæld blandingen i muffins forme og bag den i 25 min. Ved 200° C.
Når de er kølet af, pynt dem med flødeosteglasur.

Kan naturligvis muteres på utallige måder. De er også gode hvis man putter fløde i smør, farin og chokolade blandingen og undlader nødderne og tilsætter lidt kakao.